Friday, 22 April 2011

I'm sorry... good bye!

Hello Rona!

Skrang ni anak2 tgh tido.... kejap2 si ryan ni terbangun... nangis2.... penin kepala aku sbb tak tau dia nangis pasal aper... kejap lagi hubby aku balik... aku kene siap2 ni nak balik aping plak.... malam ni aku tidor sana tau... tapi esk pg2 aku dah balik la kot sbb hubby aku kijer kan?...hari ni aku moody skit la rona... badan aku penat sangat.. sakit2 pun ada... entah tak tau kenapa.... bosan kot... huhu.... tp ko jgn tak tau, dalam malas2 pun aku bleh masak lagi la... hehe... paberet hubby tau... asam pedan ikan merah..... hehe.... sodappp....

ko tau rona, aku penin sikit 2 3 ari ni sbb nak pikir pasal besday hubby aku tu...bulan 5 nanti.... nak bagi present aper? nak wat kek aper? planning aper? walaupun lama lagi... preparation kene pikir gak.. maklumlah aku ni org umah yg tak bergaji... kehkehkeh... klu ada hasil duit jual kek ngan kuih tu... bleh la aku kumpul skit2... skrg kene jimat lor.... huhu...


Smlm aku ada la gi bank nak tanya pasal installment umah aku ni.... skrg ni dah naik plak... seribu lebih sebulan... giler ape?... tau dlu aku gi je sewa kondo... mcm2 kemudahan yg ada... paling2 pun ada swimming pool.... skrg ni barang dah mahal... smuanya mahal.... sian kat hubby kene keje kuat... klu tak payah gak ler nak idup selesa skit... whatever pun aku bersyukur... sekurang-kurangnya aku tak le susah sgt... hidup sederhana dan masih lagi di tahap mampu.....

malam ni aku tak ngadap ko k... kat aping sana xde tenet... so, ko ddk diam2 je la... esk aku citer lagi....jgn mare la k sbb tak bawak ko sama.... sorry & gud bye.... luv u...

No comments:

Post a Comment